KASTAMONU / DADAY - Daday Halk Eğitimi Merkezi

AÖL 2023-2024 3. DÖNEM KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

Mrt

Merkezimiz bünyesinde Yetişkinler için Okuma ve Yazma Kursu açılması planlanmaktadır. İlgilenenlerin kurumumuzla iletişime geçmesi rica olunur.

Mrt

Çocuk Gelişimi Kursu kursiyerlerimiz ile Daday Hasan Şeyh Köyü Anasınıfını ziyaret ettik. Çocuklarla eğlenceli zaman geçirip hediyeler dağıttık. Emeği geçen kurs eğitmenimize ve kursiyerlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinden sonra Daday Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Giyim Üretim kursu kursiyerleri deprem bölgesindeki depremzedelere gönderilmek üzere eşofman takımı üretiyor.

Kaymakamımız Sayın Ayşegül YILDIRIM, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilimiz Sayın Doğan YILDIZ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Mesut KOLCU,  Halk Eğitimi Merkezi'ni ziyaret ederek, yapılan çalışmalardan dolayı Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Sayın Şeref BEŞİR'e ve bütün kursiyerlerimize teşekkür etti.

Ağu

Kurumumuz tarafından ilçemizdeki  lise düzeyindeki öğrencilere müzik dinletisi yapıldı. Usta öğretici Ayhan ÇEVİK ve ekibini tebrik ediyoruz.

Ağu

Öğrenme haftsası kapsamında  Daday'da açılan sergi  kurum idarecilerimiz ve kursiyerlerimiz tarafından gezildi.

Ağu

Halk Eğitimi Merkezimiz bünyesinde sıfır atık kapsamında atıklar toplanmaktadir. Sıfır atık kapsamında personelimize ve kursiyerlerimize bilgilendirme çalışması yapılmış olup, atıkların ayrıştırılmaları konusunda gereken eğitimler verilmiştir.

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında ilimizde 2-3 Haziran tarihlerinde Vedat Tek Kültür Merkezinde düzenlenen programa katılım sağlandı. Sergimiz Sayın Valimiz Avni ÇAKIR tarafından ziyaret edildi. Yıl boyunca açılan kurslarda üretilen el sanatları ürünleri halkın beğenisine sunuldu.

Haz

Kalite Takip Sistemi Haziran ayı etkinlikleri kapsamında İlçe Tarım Müdürlüğü ile iş birliği kapsamında Süt Hijyeni ve Sanitasyon Kursu ile İmam Hatip Lisesi ile iş birliği halinde öğrencilerin kişisel gelişimlerini artırmak amacıyla Kuran-ı Kerim Okuma Kursu açıldı.